01 / 05 / 2024

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Firma: Adozer

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.



Adozer Grup, Maslak'ta yeni bir rezidans projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. 

Adozer Tower ismiyle hayata geçecek olan rezidans projesinin inşaatı Mayıs ayında başlayacak. Projenin önümüzdeki aylarda satışa çıkması bekleniyor. Maslak Sun Plaza'nın yanında inşa edilecek projede metrekare fiyatları henüz belirlenmedi. Adozer Tower projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

 

 Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Tower projesi içerisinde premium luxury sınıfındaki otel, buna bağlı çalışacak markalı rezidanslar, ortak çalışma alanları ile desteklenmiş ticari kurgu alanları yer alacak. Proje yeni tip özgün bir karma proje ile bölgeye değer katacak.

7 kattan oluşan 5 yıldızlı otel projes dahilinde yatırım yapmak isteyenlere minumum 250 bin dolar gelir vadediyor. 5. yılın sonunda projeden çıkmak isteyen vatandaşlar için anapara garantisi bulunuyor. Projede yatırım yapmak isteyenler için 7 senelik bir fon bulunuyor. 

Proje hakkında açıklama yapan BUBA Properties Yöneticisi Banu Ergin,  Adozer  Tower projesinde yer alan otel ve markalı rezidanslara, fon üzerinden yatırım yapacaklara dolar bazında, yıllık getiri sağlayan bir sistem oluşturduklarını ve yatırımcılara fon üzerinden düzenli gelir sağlamayı hedeflediklerini de kaydetti.

Adres: Ahi Evran Cad. Polaris Plaza Kat:18 
Telefon:+90(212) 346 10 60-61

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

https://www.adozer.com/

 


Geri Dön