29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 5 bin metrekarelik alanda yükseliyor.





Sandıklı Belediyesi tarafından geçen yıl ağustos ayında ihalesi yapılan ve 5 bin metrekarelik alana inşa edilecek Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Gençlik Merkezi tamamlandığında 772 metrekarelik kapalı alanı, çok amaçlı spor salonu, toplantı ve kongre salonları, müzik, bilgisayar, zeka oyunları gibi kurs atölyelerinin yanı sıra kütüphane, kafeterya ve mescit gibi alanlar da yer alacak. 


Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Sandıklı Belediyesi olarak Gençlik Merkezi'nin yapıldığı arsayı alarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na verdik. Bu tesis Kevser, Hisar, Cuma ve Çay mahallelerimizin ortak alanı olması bizim en önemli tercih sebebimiz oldu. Gençlik Merkezi, Sandıklı'mızda büyük bir açığı kapatmış olacak. Gençlerimizin daha güçlü ve dinamik bireyler olabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön