29 / 04 / 2024

Çarşamba Gençlik Merkezi'nde geri sayım başladı!

Çarşamba Gençlik Merkezi'nde geri sayım başladı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle belediye tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi gün sayıyor. Kaymakam Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...




Samsun'un Çarşamba ilçesinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle belediye tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi gün sayıyor.


Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Çarşamba Belediyesi tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatının içini ve dışını inceleyerek bilgi alan Yıldız ve Dündar, merkezde resim çalışması yapan bayanın çizdiği resimlere hayran kaldı.


Bir süre merkez binasındaki son çalışmaları inceleyerek bilgi alan Kaymakam Yıldız yaptığı açıklamada, "Gençlik Merkezimiz bitmek üzere. Çok kısa sürede faaliyete geçecek. Bu Gençlik Merkezimizin açılışında emeği geçen başta eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a teşekkür ediyorum" dedi.


Gençlik Merkezi'ni eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve mevcut Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın destekleri ve büyük katkıları ile yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dündar, "Öncelikle Gençlik Merkezi Çarşambamıza hayırlı olsun. 2005 yılında yaptığımız Adapark projesi içerisinde yer alan bir proje idi. Hayalimiz bu şekilde gerçeğe döndü. Başlangıcından bu aşamaya kadar gelen çalışmalarımızda katkısı olan herkese bir kere daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Doğu Rehberi



Geri Dön