28 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?

Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Banka kredisi kullanmak isteyenlerin yüzde 10 peşinat verdiği Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli sorusuna yanıt olarak My Home Maslak ve My Towerland deniliyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor...



Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Büyük Ağaoğlu kampanyasına göre yüzde 50 peşinattan sonra kalan tutar firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor.


"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin"


Büyük Ağaoğlu kampanyasının sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanyanın geçerli olduğu projelerde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 


Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli sorusuna İstanbul'daki hemen teslim 2 projede cevabı veriliyor. Kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu oynadı. 


My Home Maslak!

1+0'dan 4,5+1'e kadar değişen daire tiplerinin bulunduğu My Home Maslak'ta daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. İstanbul Maslak'ta inşa edilen projede başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlendi. 


My Towerland!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı My Towerland projesi, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 697 bin TL'den başlıyor.


Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli sorusuna My Towerland ve My Home Maslak cevabı veriliyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat verildikten sonra, kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi ile ödeniyor. Geri kalan bedelin ödemesi sıfır faizle ara ödeme olarak yapılıyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön