09 / 05 / 2024

Ağaoğlu kampanyasında neler var

Ağaoğlu kampanyasında neler var

Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu kampanyası dahilinde olan My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?

Banka kredisi kullanmak isteyenlerin yüzde 10 peşinat verdiği Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli sorusuna yanıt olarak My Home Maslak ve My Towerland deniliyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası!

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453'te teslimler Temmuz ayında başlıyor...

Ağaoğlu kampanyasında neler var Haberi

Ağaoğlu kampanyasında neler var

Sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlenen Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamında isteyenler banka kredisi kullanırken, isteyenler firma bünyesinde yer alan ödeme planından yararlanabiliyor. 


Ağaoğlu kampanyası dahilindeki projeler My Home Maslak ve My Towerland olarak belirlendi. İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen projelerde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 


Ağaoğlu İnşaat kampanyası dahilinde yüzde 10 peşinat veriliyor. Kalan tutarın yüzde 40'ı için banka kredisi kullanılırken, geri kalan bedel vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


My Home Maslak!

Başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlenen My Home Maslak projesinde, 1+0'dan 4,5+1'e kadar değişen daire tipleri mevcut. 


My Towerland!

1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ağaoğlu kampanyası kapsamında konut bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak veriliyor. Geri kalan...