28 / 04 / 2024

Ağaoğlu, My Newwork ile Finans Merkezi'ne komşu olacak!

Ağaoğlu, My Newwork ile Finans Merkezi'ne komşu olacak!

İstanbul Finans Merkezi'yle birlikte artan yoğun ofis talebini karşılamak amacıyla bir projeye daha imzasını atıyor. Ağaoğlu, 345 bölümden oluşan Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor.



Alaşehir'de My Prestige ve My Office projeleriyle yatırım yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Finans Merkezi'yle birlikte bölgede artan ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik bir projeye daha imza atacak. İçerisinde 345 bağımsız bölümün yer alması planlanan "My Newwork" projesinde ofislerin yanı sıra restoran, cafe ve mağazalar da bulunacak. Finans merkezine yürüme mesafesinde olan My Newwork projesinden, 350 milyon dolar hasılat bekleniyor. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, projede 62 bin metrekare satılabilir alan olduğunu belirterek, "Ofisleri satıp, ticari birimleri kiralayacağız. 21 kat ofis dışında 4 katta ticari üniteler bulunacak. 1400 metrekarelik tam kat ofislerin kampanyalı fiyatı 6.5 milyon dolar" dedi. 


Merkezi konumuyla dikkat çeken proje, bağlantı yollarına yakınlığı, yer alacağı lokasyondaki AVM, hastane ve restoranlarla avantaj sağlıyor. Projede yer alması planlanan tiyatro ve sanat galerisinin de, önemli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapması bekleniyor. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Projeler Koordinatörü Murad Acar, projede lokasyonun önemiyle ilgili şunları söyledi: "Günümüzde iletişimi teknoloji ile bir araya getiren mimarı yapılar, inşaat sektörüne artı değer katmakta. Tasarımcılar, bilgi birikimlerini değişen teknolojiyle birleştirerek yatırımcıların ihtiyaçlarını doğru tespit etmeye ve bu doğrultuda çalışmaları hayata geçirmeli. Tüm bu bilgi birikimiyle yatırımcılar için tespit edilen ihtiyaçların karşılığında ortaya çıkan Ağaoğlu My Newwork, hayaller süsleyecek bir çalışma ortamını mümkün kılıyor. 


Lokasyon olarak, Uluslararası Finans Merkezi ve yılda 250 etkinliğin yapıldığı Ülker Arena Spor salonun yanında yer alacak olan My Newwork, yatırımcılara çalışma ve eğlence hayatını bir arada sunuyor. My Newwork, genel ulaşım kolaylığına sahip lokasyonu ile park sorununa çözüm olan, doğal gün ışığını değerlendirerek eneıji verimliliğini artıran, yatay ve düşey taşıma çözümleri ile teknolojik ihtiyaç omurgasını sağlıyor."


'Ayrıntılar düşünüldü'


Projede otoparktan terasa kadar tüm alanların, detayları düşünülerek planlandığını kaydeden Proje Miman Ömer Çamoğlu ise, "Günümüz mimarisinde estetik, fonksiyonellik ve tasarım ön planda olan unsurlardır. Biz tüm bu unsurları bir arada tutarak My Newwork projesini tasarladık. Bulunduğu konum, mimari yapısı ve işlevselliği ile kendini diğer projelerden ayrıştıran bir konsepte imza atmayı amaçladık" dedi. Çamoğlu, projede yer alacak tiyatro salonu, sanat galerisi, restoran ve kafeler gibi sosyal donatı alanlarının, My Newwork'ü bütünüyle farklı bir proje haline soktuğunu kaydetti. 


Mimaride işlevselliğin önemine vurgu yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Proje Geliştirme Grup Müdürü Gülnur Meraklı da, "Optimum kullanımlı, geniş metrekareli ve ferah alanlar üzerine kurulacak My Newwork projesi, günümüz modern ofislerinin vizyonunu taşıyan butik bir proje olarak planlandı. Uluslararası nitelikte teknik standartlar ve konsiyeıj hizmetlerine de sahip olan proje, ulaşım kolaylığıyla birlikte en üst seviyede hizmet imkanı sunacak. 


Modern cephe çözümü, fonksiyonel kullanım alanları, otopark imkanlarıyla konforlu ofisler tasarlandı" ifadesini kullandı. 


Milliyet


Geri Dön