29 / 04 / 2024

Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları. gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi 28 Mayıs'ta "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyecek.



Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi 28 Mayıs'ta "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyecek. Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tıc AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, 30 yılı aşkın inşaat tecrübeleri. 12 yılı aşkın alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim bilgilerini birleştirerek, perakende sektorününün önde gelen, yenilikçi markalarıyla izmir'de süregelen iş ortaklığını Adapazarı'nda da devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti. 


Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi'nin konumuna dikkat çekerek,4.848 km2 yüzölçümü, hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Sakarya'nın Türkiye'min en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi. Son yılların en hızlı sanayileşen şehirlerden olan Sakarya'da özellikle otomotiv, tekstil ve gıda sektörlerinde büyük gelişmeler yaşandığını söyleyen Oral, Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu içinde yeı alan birçok firmanın üretim tesislerinin Sakarya'da yet aldığını ve bu gelişmelerin Sakarya'nın alım gücü yüksek, eğitimli, genç ve dinamik nüfusun artmasına neden olduğuna dikkat çekti. Oral, bölgede Sakarya Üniversitesinin de bulunması nedeniyle 74 bin öğrencinin eğitim düzeyinin yükselerek, bilinçli, harcama potansiyelin yüksek olacağının da altını çizdi. Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi ile şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olmasını amaçladıklarını" ifade etti. 


120'yi aşkın mağazanın yer alacağı alışveriş merkezinde, Bovner, Stefanel, Mango. Jack & Jones, VVhite & fieige. Gloria Jeans, LufianKorkmaz, Tantitoni, KFC, Usta Döner ve Macaroni gibi bir çok ünlü marka Adapazarlılarla buluşacak. 

Agora Adapazarı Eğlence Merkezi ise 1770 m2'lik kapalı alanda yer alan 98 adet ürün grubu ile kendini çocuk hisseden herkese eğlenerek kaliteli zaman geçirme fırsatı sunacak. 


Hürriyet Yalova 


Geri Dön