06 / 05 / 2024

Agora AVM otomobil ve seyahat kazandırdı!

Agora AVM otomobil ve seyahat kazandırdı!

Agora Alışveriş Merkezi 'nin 14 Mart tarihinde 11. yılına özel düzenlediği otomobil ve seyahat kampanyası sona erdi. Yapılan çekilişle Ender Avcı isimli talihli, 2014 Model Mercedes otomobilin sahibi oldu.




Agora Alışveriş Merkezi'nin 14 Mart tarihinde 11. yılına özel düzenlediği otomobil ve seyahat kampanyası sona erdi. Yapılan çekilişle 7 talihli muhteşem ödüllerine kavuştu.  Ender Avcı isimli talihli, 2014 Model Mercedes otomobilin sahibi oldu. 

Lady Travel işbirliği ile yapılan seyahat kampanyasında ilknur Kaya, Bora Kamalı ve Fatih Turan çift kişilik ispanya Rosa, Emine Sivritepe, Faruk Öztüzün ve Sinem Birsin ise çift kişilik İtalya Magico turlarının sahibi oldu. 

Agora Alışveriş Merkezi 11. Yılına özel düzenlediği çekiliş heyecanına, farklı etkinlikler renk kattı. Tan Sağtürk Akademi'nin gerçekleştirdiği dans shovvları ile başlayan etkinlikler, 15:00'te Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişle devam etti. Çekeliş sonrası gerçekleşen dans gösterisi finalinin ardından Jazz'ın yeni sesi Çağıl Kaya, konuklara muhteşem bir dinleti sundu. 


Hürriyet Ege


Geri Dön