02 / 05 / 2024

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, hastanenin yıl sonuna kadar hizmete açılacağı bilgisini verdi.



AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, yapım aşamasında olan Ağrı Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçe, inşaatı tamamlanmak üzere olan hastanenin yıl sonunda açılacağını müjdeledi. 


Gökçe,  Ağrı Devlet Hastanesı'nın bölge için önemli bir proje olduğunu bu nedenle hastane inşaatının bir an önce faaliyete geçmesi için büyük bir çaba harcadıklarını söyledi. 


Hastanenin büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Gökçe, "Bugün Ağrı'da görev yapan doktor sayının yükselmesi, her branşta sağlık hizmetinin etkin bir şekilde verilmesi ve sağlanan bu normun kalıcı hale dönüşmesi için büyük bir hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz'' şeklinde konuştu.


Cesim Gökçe, ifadelerine şu şekilde son verdi: "Her fırsatta Sayın Bakanımızla,  TOKİ  Başkanımızla, Bakanlık bürokratlarımızla ve siyası yüklenici firma ile yaptığımız takipler neticesinde, hastane inşaatımızın en kısa sürede tamamlanması için her türlü tedbir alınmıştır. Vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Ağrı Devlet Hastanesi bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete girecektir. Tamamlanacak Devlet Hastanesi ile birlikte bütün eksiklikler giderilerek vatandaşlarımız hak ettiği hizmete kavuşacaktır.''



Güneydoğu Ekspres


Geri Dön