01 / 05 / 2024

Ahmet Misbah Demircan: Alt yapı çalışmaları turizmi canlandırdı!

Ahmet Misbah Demircan: Alt yapı çalışmaları turizmi canlandırdı!

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Beyoğlu Belediyesi 'nin, Yüksek Kaldırım'da yaptığı yol ve alt yapı çalışmaları, bölgede turizmin gelişmesine büyük katkı sağladı" dedi.



Beyoğlu Belediyesi'nin, Karaköy Bölgesi'nde gerçekleştirdiği yol çalışmaları sonucu otelleşme hızlandı ve insan trafiği, Taksim'den Karaköy'e indi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Şişhane'de yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Demircan, Galata meydanında, Tomtom Mahallesi, Şahkulu Mahallesi, Bereketzade Mahallesi ve Müeyyetzade mahalle muhtarlarıyla sohbet etti. Demircan, daha sonra Yüksek Kaldırım caddesinde yeni açılan işyerlerini ve yapılan çalışmaları inceleyerek Karaköy'e indi. 


Bölgeye hayat geldi Demircan, bölgeye adeta hayat geldiğini belirterek, "Yüksek Kaldırım'da canlanma, 2010 yılında ki çalışmalarımızın akabinde geldi. Biz o zaman inanıyorduk ki yollan doğru restore edersek yol bakımlarını doğru yaparsak, projeli yollar yaparsak, çevre bundan etkilenecek. Ve görüyoruz ki; yapılan yol çalışmalarıyla buranın kimliği değişti" dedi. 


Halkla sürekli iç içeyiz Belediye olarak 15 bölgede meclis üyeleriyle birlikte sürekli halkla ilişkiler yaptıklarını anlatan Demircan, "Tayin ettiğimiz arkadaşlar, halkla sürekli iletişim içerisindeler. Halkla buluşuyorlar ve belediye çalışmalarında köprü vazilesi yapıyorlar. Bizde her hafta Cuma günü namazın akabinde bölgeye gelip, esnafları gezerek dertlerini dinliyoruz" dedi. 


Milat


Geri Dön