21 / 05 / 2024

beyoğlu yenilenme çalışmalarının artısı

beyoğlu yenilenme çalışmalarının artısı

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Beyoğlu Belediyesi 'nin, Yüksek Kaldırım'da yaptığı yol ve alt yapı çalışmaları, bölgede turizmin gelişmesine büyük katkı sağladı" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Rusya'ya bir yaptırım kararı da Apple ve Google'dan geldi: Rusya’da çalışmalarını durdurdular!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal kararına yaptırımlar ardı ardına gelmeye başladı. Bir yaptırımda teknoloji şirketlerinden geldi. Apple ve Google Rusya'da çalışmalarını durdurma kararı aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Japonların yüzde 30'u, 2011 depremi sonrasındaki yeniden inşa çalışmalarını yetersiz buluyor!

Japonya halkı ülkenin kuzeydoğusunda Mart 2011 tarihinde meydana gelen deprem ve tsunami sonrası, yeniden inşa çalışmalarının yetersiz kaldığını düşünüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Murat Kurum: İzmir'deki deprem sonrası 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün itibarıyla 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık ve yıkım süreçlerini de Rıza Bey Apartmanı etrafındaki ağır hasarlı binalarımızın bulunduğu bölgede başlatmış olacağız." diye konuştu.

beyoğlu yenilenme çalışmalarının artısı Haberi

beyoğlu yenilenme çalışmalarının artısı

Beyoğlu Belediyesi'nin, Karaköy Bölgesi'nde gerçekleştirdiği yol çalışmaları sonucu otelleşme hızlandı ve insan trafiği, Taksim'den Karaköy'e indi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Şişhane'de yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Demircan, Galata meydanında, Tomtom Mahallesi, Şahkulu Mahallesi, Bereketzade Mahallesi ve Müeyyetzade mahalle muhtarlarıyla sohbet etti. Demircan, daha sonra Yüksek Kaldırım caddesinde yeni açılan işyerlerini ve yapılan çalışmaları inceleyerek Karaköy'e indi. 


Bölgeye hayat geldi Demircan, bölgeye adeta hayat geldiğini belirterek, "Yüksek Kaldırım'da canlanma, 2010 yılında ki çalışmalarımızın akabinde geldi. Biz o zaman inanıyorduk ki yollan doğru restore edersek yol bakımlarını doğru yaparsak, projeli yollar yaparsak, çevre bundan etkilenecek. Ve görüyoruz ki; yapılan yol çalışmalarıyla buranın kimliği değişti" dedi. 


Halkla sürekli iç içeyiz Belediye olarak 15 bölgede meclis üyeleriyle birlikte sürekli halkla ilişkiler yaptıklarını anlatan Demircan,...