14 / 05 / 2024

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..



Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Daha sonra Tokgöz, 1996-2001 tarihleri arasında Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş.’de üst düzey yönetici görevinde bulunmuştur. Ahmet Turgut Tokgöz, 2001 Mayıs ayında yeni kurulan Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Genel Sekreterliği görevini üstlenmiştir.

2004 yılı Şubat ayından itibaren Tokgöz, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası A.Ş. ile Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’de Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Nisan 2004 tarihinden itibaren İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Genel Sekreterliği görevini yerine getirmektedir. 

Ahmet Turgut Tokgöz, Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve Vadeli İşlem Ve Opsiyon Borsası A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmektedir. Geçmişte Sermaye Piyasası Kurulu'nda Genel Sekreterlik, Türkiye İlaç Sanayicileri Derneği'nde Genel Sekreterlik ve Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş.'de Kıdemli Müdürlük görevlerini üstlenmiştir. 

Erol Kaya Kimdir?

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

İmam Altınbaş Kimdir?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 


Geri Dön