29 / 04 / 2024

Aidat kavgasında kan aktı!

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...



Sakarya'nın Serpan ilçesinde, Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi ayaklarından vurdu. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, sitede mülk sahibi olan bir kişinin "160 liralık aidatı 210 liraya yükselttiler ve vuran kişi de bence haklı" demesi de dikkati çekti.

Olay, Sakarya'nın Serpan ilçesine bağlı Yazlık Vatan Mahallesi Süleyman Binek Caddesi’ndeki bir sitede öğle saatlerinde yaşandı.

Burak Y., aidata yapılan zam sebebiyle site yöneticisi Ferdi B. ile tartıştı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönüşünce, Burak Y., üzerinde bulunan tabanca ile Ferdi B.’yi ayaklarından vurdu. Sitede oturanların ihbar etmesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Ferdi B.’yi ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ferdi B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis olayın ardından kaçan Burak Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Sitede mülk sahibi olan Salih Binek, "160 liralık aidatı 210 liraya yükselttiler ve vuran kişide bence haklı. Aralarında tartışma mı yaşandı ben bilmiyorum. Toplantılara falanda katılmadım. Katılsam ne olacak? Bu site 3 kişinin elinde dönüyor" diye konuştu.

 

Aidat borcunuzu takip edin! itiraz hakkınız var!


Geri Dön