16 / 05 / 2024

Aidat kavgası

Aidat kavgası

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Markalı konut projelerinde kira öder gibi aidat ödeniyor!

Markalı konut projelerinden ev alanlar kira öder gibi aidat ödüyor. Organize işler konut tesliminde yönetim planına imza attığınız an başlıyor. Bireysel olarak kolay ölçülemeyen giderler can yakıyor.

Kayacity Residence'ta 5 yıllık site aidatı Celaloğlu İnşaat'tan!

Kanal İstanbul 'a manzaralı tek proje olarak tasarlanan Kayacity Residence projesinde yeni konut alan müşteriler için 5 yıllık site aidatı Celaloğlu İnşaat tarafından ödeniyor.

Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder?

Kiracının apartmanda ödemesi gereken giderler içerisinde apartman/ site aidatı da yer alıyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur? Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder? İşte kiracı aidatı..

Binalarda keyfi aidat istenebilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sorduğu soruyu yanıtladı. Okuyucu Heper'e binalarda aidat ve yakıt parasıyla ilgili bir soru sordu..

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Batışehir'de aidat fiyatları 147 TL'ye düştü!

Batışehir projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen 40 daire tipi ve toplam 3 bin 266 konuttan oluşan projede metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor

Kiracı apartman aidatını ödemiyor ne yapmalıyım?

Kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracınız aidatı ödemiyor ve "Kiracı apartman aidatını ödemiyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı...

Dubleks ev aidatı ne kadardır?

Bir apartmanda ortak alanlar için yapılan harcamalar ortak gider olup tüm kat malikleri tarafından ödeniyor. Peki, dubleks ev aidatı ne kadardır? Dubleks evler için ne kadar aidat ödenir?

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Batışehir projesi, her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra cazip aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat oranı ve akıllı mühendislik çözümleri odaklı.

216 Butik Plus Rezidans'ta düşük aidat ve kira garantisi!

216 Butik Plus Rezidans’ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa sunuluyor. Bu amaçla “Kazancı Garanti” adı altında bir kampanya başlatan kuruluş, projeden daire alanlara ev tesliminden sonraki bir yıl boyunca kira desteği veriyor.

Bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Bina aidatı ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Binada tüm malikler kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, bina aidatı ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Aidat kavgası Haberi

Aidat kavgası

Sakarya'nın Serpan ilçesinde, Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi ayaklarından vurdu. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, sitede mülk sahibi olan bir kişinin "160 liralık aidatı 210 liraya yükselttiler ve vuran kişi de bence haklı" demesi de dikkati çekti.

Olay, Sakarya'nın Serpan ilçesine bağlı Yazlık Vatan Mahallesi Süleyman Binek Caddesi’ndeki bir sitede öğle saatlerinde yaşandı.

Burak Y., aidata yapılan zam sebebiyle site yöneticisi Ferdi B. ile tartıştı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönüşünce, Burak Y., üzerinde bulunan tabanca ile Ferdi B.’yi ayaklarından vurdu. Sitede oturanların ihbar etmesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Ferdi B.’yi ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ferdi B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis olayın ardından kaçan Burak Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Sitede...