30 / 08 / 2024

Aile Bakanlığı evde destek ödemesi eylül 2024 ne zaman yatacak?

Aile Bakanlığı evde destek ödemesi eylül 2024 ne zaman yatacak?

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi altında vatandaşlara para yatırılıyor. Ağustos ayında bu destek ödemesini eksiksiz alan vatandaşlar eylül ayında da bu ödemeden faydalanacak. Ancak herkes destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceğini merak ediyordu.



Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri, okul yardımları, yaşlı aylığı adı altında çok sayıda kalemde ödemeler vatandaşların hesaplarına geçiriliyor. 

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlar için yapılan ödemeler arasında yer alan destek ödemeleri hakkında da vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Evde destek ödemesi alan çok sayıda vatandaşın bu bilgilere ihtiyacı olacak. 

DESTEK ÖDEMELERİ AY BAŞINDA GELMİYOR

Eylül ayı Aile Destek ödemeleri henüz kesin bir tarihte yapılmadı. Ancak önceki aylarda yapılan ödemeler göz önüne alındığında, Eylül ödemelerinin de benzer tarihlerde hesaplara yatırılması bekleniyor. Geçtiğimiz ay, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Destek Programı ödemelerinin 9 Ağustos 2024 itibarıyla yapılmaya başlandığını bildirmişti. Bu doğrultuda, Eylül ayı ödemelerinin de ay ortası civarında yapılması muhtemel görünüyor.

1250 TL'YE KADAR DESTEK ÖDEMESİ VERİLİYOR 

Aile Destek ödemelerinizi e-Devlet sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Ödemeler, her ay belirlenen tarihlerde yapılmakta olup, 850 TL ile 1.250 TL arasında değişen tutarlar şeklinde gerçekleşmektedir. E-Devlet üzerinden ödemelerinizi sorgulamak için:  

" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" sekmesine tıklayın.

" Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C. kimlik numaranız ile giriş yaparak ödeme durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

Özetle, Eylül 2024 Aile Destek ödemelerinin kesin tarihi henüz açıklanmış değil, ancak önceki aylardaki ödeme tarihlerine dayanarak ortalama olarak ay ortasında yapılması bekleniyor. Gelişmeler oldukça detaylı bilgi verilecek.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön