15 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.



EŞİNİ KAYBEDEN KADINLARA 2 BİN TL DESTEK 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların ekonomik sıkıntılarına çözüm olmak adına sosyal yardım programları uygulamaya devam ediyor. Bu programlardan biri, eşlerini kaybetmiş kadınların finansal desteği için başlatılan özel bir yardım programıdır. Bu program çerçevesinde, başvuru yapan hak sahibi kadınlar, iki ayda bir toplamda 2000 TL yardım alacaklar. Bu yardım sayesinde, maddi sıkıntılarla mücadele eden kadınlar, bir nebze de olsa rahat bir nefes alabilecekler. Başvuru şartları ve detaylar, ilgili resmi kurumların internet sitelerinde yer almaktadır.

Yardım programından yararlanmak isteyen kadınlar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri veya ilçe Sosyal Hizmet Merkezleri'ne başvuru yapabilirler. Başvuru esnasında, gerekli belgelerle birlikte başvuru formu da doldurulması gerekmektedir. Yapılan başvurular uygunluk kriterlerine göre değerlendirilip, uygun görülen kadınlar yardım ödemelerinden faydalanabilecekler. Ayrıntılı bilgi için resmi kurumların web sayfalarına başvurabilirsiniz.

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!
Yüksek kiralar ödeyenler dikkat! Seçim öncesinde açıklandı!
Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi!

Geri Dön