Ekonomi

Aile Bakanlığı’ndan gençlere son dakika müjdesi! 2023’te PTT’den hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

18-26 yaş arası gençlere yönelik finansman 2023 yılında da devam edecek. PTT'den ödeme alabilmek için bakanlığın şartlarını yerine getirmeniz gerekiyor. Bakanlığın desteği ile 2215 lira gençlerin hesabına yatırılacak

Gençler büyük müjde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlığın desteği ile 2215 lira gençlerin hesabına yatırılacak. Ayrıca ödemeler PTT üzerinden nakit olarak da alınabilecek. 18-26 yaş arası gençler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yeni bir hibe geldi. 2023 yılının başında gençlik yardımı kampanyası başlatıldı. Başvuru koşullarını sağlayan ve başvuran gençlere ekonomik olarak rahatlatacak ödemeler yapılacak.

Önceki günlerde duyurusu yapılan kampanyaya ilgi oldukça yüksekken, 18-26 yaş arasındaki gençler kampanyanın şartlarını ve nasıl başvuru yapacağını merak ediyor. Kampanyanın dahil olabilmek için bazı şartların olduğu, şartların başlangıcından itibaren 18-26 yaş arası ücret ödeneceği açıklandı. 18-26 yaş arası gençlerin kampanya fonlarından faydalanabilmesi için hangi şartları sağlaması gerekiyor?

Peki, gençlere ne kadar ödeme yapılacak? Ödeme almanın koşulları nelerdir? İşte detaylar...
 

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan kampanyaya beklenenin üstünde ilgi oldu. Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen 18-26 yaş arası gençler anketi başlattı. Kampanyaya başvurmak isteyen gençlerin belirlenen şartlara uyması gerekiyor. Öncelikle 18 ila 26 yaş aralığında olan gençler bu ödemeden yararlanabilecek.

GENÇLERE YAPILACAK PTT DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ARANAN ŞARTLAR

GENÇLERE SOSYAL YARDIM ÖDEMESİ BAŞVURU SAYFASI

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Başvuru yapanlara 4 bin TL’ye kadar maaş! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

Aile Bakanlığı bir açıkladı pir açıkladı! Kimliğini ve faturası kapan hemen 2.500 TL'yi almaya koştu! Aman kaçırmayın!