28 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı’ndan gençlere son dakika müjdesi! 2023’te PTT’den hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Aile Bakanlığı’ndan gençlere son dakika müjdesi! 2023’te PTT’den hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

18-26 yaş arası gençlere yönelik finansman 2023 yılında da devam edecek. PTT'den ödeme alabilmek için bakanlığın şartlarını yerine getirmeniz gerekiyor.



Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan kampanyaya beklenenin üstünde ilgi oldu. Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen 18-26 yaş arası gençler anketi başlattı. Kampanyaya başvurmak isteyen gençlerin belirlenen şartlara uyması gerekiyor. Öncelikle 18 ila 26 yaş aralığında olan gençler bu ödemeden yararlanabilecek.

Aile Bakanlığı’ndan gençlere son dakika müjdesi! 2023’te PTT’den hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

GENÇLERE YAPILACAK PTT DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ARANAN ŞARTLAR

  • Öncelikle yardım alacak kişi Türk vatandaşı olmalıdır. Aksi takdirde Türk vatandaşı olmayanlar, ya da ikinci bir devlet uyruğu olan gençler bu yardımdan faydalanamazlar.
  •  İkamet adresleri Türkiye sınırları içinde olmalıdırlar.
  • Yardım alacak olan gencin 18 ve 26 yaş aralığında olmalı.
  • Aynı zamanda aynı evde yaşayan kamu çalışanı veya özel sandıklara mensup çalışan olursa bu kişi yardım parasından faydalanamamaktadır.
  • Aynı zamanda devlet yurtlarında yaşayanlar, çocuk bakımevlerinde yaşayanlar askerler bu yardım parasından faydalanamazlar
  • Diğer bir önemli ayrıntı ise aileye giren toplam gelir ailedeki kişi sayısına göre bölünmektedir. Eğer kişi başına düşen gelir 2.215,60 lira ve daha fazlası ise yardım parasından faydalanamamaktadır.

GENÇLERE SOSYAL YARDIM ÖDEMESİ BAŞVURU SAYFASI

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Başvuru yapanlara 4 bin TL’ye kadar maaş! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

Aile Bakanlığı bir açıkladı pir açıkladı! Kimliğini ve faturası kapan hemen 2.500 TL'yi almaya koştu! Aman kaçırmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön