17 / 05 / 2024

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 

'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı'nın detayları merak ediliyor. Program ile kadınlara 1.000 TL destek sağlanıyor. Peki eşi vefat edenlere para yardımı başvurusu nasıl yapılır?



Eşi vefat eden kadınlar için sağlanan destek ödemesi, hak sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Bu kapsamda ödemeler, aylık 1.000 lira olacak şekilde, iki ayda bir 2 bin TL olarak hesaplara yatırılıyor. 

Eşi vefat eden kadınlar, kimlik fotokopisi, nüfus kayıt örneği, kimlik araştırma belgesi, 3 adet vesikalık fotoğraf, mal bildirim belgesi, defin belgesi, gelir durumunu gösteren belgeyi tamamlayarak dul aylığı için başvuruda bulunabiliyor. 

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT den alabilirsiniz! 

İstenen şartları karşılayan ve eşi vefat eden kadınlar 2 ayda 1 olacak şekilde PTT şubelerinden maaşlarını alabiliyorlar. 

Eşi Vefat Eden Kadınlara Yönelik Yardım başvurusu yapanlar, başvuru sonuçlarını SYD Vakfından ya da 144 Alo Sosyal Yardım hattı aranarak öğrenebiliyor. 

Konu ile ilgili en çok araştırılan sorulardan biri de eşi vefat etttikten yeniden evlenen kadınların yardımdan faydanıp faydalanamayacağı oluyor. Eşi vefat etttikten yeniden evlenen kadınlar bu destekten faydalanamıyor.

Bayram öncesi hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırılıyor! İl il yatırılacak bu paraları aman kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığından Nisan 2023 müjdesi! Tam 1.377 personel alacak! Tek tek açıklanan tarihleri sakın kaçırmayın

Her dediği tek tek tutan İslam Memiş Euro'nun 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Her şeyi bırakıp hemen bu tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! 2023 mazot gübre destek ödemesinde son dakika! Peş peşe açıklandı! 


Geri Dön