03 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! Bu kişiler hemen 800 TL ödeme alacak!

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! Bu kişiler hemen 800 TL ödeme alacak!

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesecek bir müjde geldi. T.C. Kimlik kartınızı da kapıp hemen başvurun ve anında 800 TL ödemeyi alın! İşte bütün ayrıntılar...



T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı yürütülüyor. Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı; vatani görevini yerine getirmekte olan askerlerin, sosyal güvencesi bulunmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi  olan ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yapılıyor. Sadece T.C Kimlik kartı ile bu yardıma başvuru yapabilirsiniz.

Bakanlık tarafından sağlanan bu yardımdan askere giden kişi evli ise, programdan resmi nikâhlı eşi faydalandırılır. Askere giden kişi bekâr ise başvuru önceliği annenindir; anne hayatta değil ise baba başvuruda bulunabilir. Ayrıca Şartlı Nakit Transferi programından yararlanan kişiler Muhtaç Asker Ailesi Yardımından yararlanabilir. Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı askerlik süresince devam etmekte olup en fazla on iki ay sürmektedir.

MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIMI KAPSAMINDA GERİYE DÖNÜK ÖDEME ALABİLİR Mİ?

Muhtaç Asker Ailesi yardım programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yaptığınız tarih göz önünde bulundurulduğundan sadece kabul edilme tarihiyle ilgili geriye dönük ödeme alınabilir. İade edilen ödemelerle ilgili geriye yönelik ödeme alınamamaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular resmi olarak ikamet edilen yerdeki Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıflarına yapılır. Başvuru yapan kişinin daha önce Vakıfta kaydı bulunmuyor ise Vakıf tarafından istenen 'Hane Başvuru Kayıt Formu', 'Sorgu Dilekçesi' ve 'MAAY Sözleşmesi' formlarını doldurarak teslim edilmesi yeterlidir.

"MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIMI KAPSAMINDA BAŞVURU YAPTIM DOSYAM SONUÇLANMADI NE YAPABİLİRİM?"

Başvurunun sonuçlanabilmesi için kişinin askerlik durumuna ilişkin belgenin Milli Savunma Bakanlığı aracılığıyla sisteme işlenmesi gerektiğinden, ilgili durum bilgisinin güncellenebilmesi zaman alabiliyor. Başvuru sahibi ilerleyen zamanlarda tekrar arayarak yardım durumuna ilişkin bilgi edinebilir.

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak!
Ziraat Bankası'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar başvuran yaşadı!
Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Başvuranlar anında 5.671 TL para alacak!

Geri Dön