10 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı’ndan okkalı müjde! 14 şehirde KPSS’li ve KPSS’siz personel alınacak!

Aile Bakanlığı’ndan okkalı müjde! 14 şehirde KPSS’li ve KPSS’siz personel alınacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel alımlarını duyurdu. KPSS'li ve KPSS'siz kadrolar için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İşte ayrıntılar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımlarıyla ilgili sevindirici bir haber açıkladı. Bu kez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalışmak isteyenler için KPSS'li ve KPSS'siz olmak üzere farklı kadrolarda personel alımları yapılacağı duyuruldu. Başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği ve 14 farklı şehirde alımların gerçekleştirileceği belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ilanına göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde personel alımları gerçekleştirileceği açıklandı. Alımların farklı kadrolarda yapılacağı ve detayların ilan metninde belirtildiği aktarıldı. Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı ve adayların belirtilen süre içinde başvurularını tamamlamaları gerektiği ifade edildi.

Aile Bakanlığı’ndan okkalı müjde! 14 şehirde KPSS’li ve KPSS’siz personel alınacak!

KPSS şartı aranan pozisyonlar olduğu gibi KPSS şartının aranmadığı kadrolar da bulunmaktadır. Temizlik görevlisi, yaşlı bakım personeli, işçi gibi farklı pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, KPSS şartı istenmeyen kadrolar için başvuruda bulunabilecekler.

Personel alımları çeşitli şehirlerde gerçekleştirilecek ve başvuru tarihleri belirtilmiştir. Örneğin, Manisa Alaşehir Asitaş Sosyal Tesis İşletmeciliği A.Ş., 4 garson alımı yapacak ve başvurular için son tarihin 14 Haziran 2023 olduğu açıklanmıştır. İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ise 2 temizlik görevlisi alımı yapacak ve başvuruların son tarihinin 16 Haziran 2023 olduğunu duyurmuştur. Kocaeli Darıca İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı da 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi alımı yapacak ve başvuruların son tarihinin 12 Haziran 2023 olduğunu belirtmiştir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.iskur.gov.tr/

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!
İETT otobüsü kullananlar isyan bayrağını çekti! 1 yılda yüzde 60 artış yaşandı: İşe, eve, okula gidenler artık bıktı!
Asgari ücretlilere acı haber: Hükümetin '500 Dolar' planı havada kaldı! Yeni ücret 10 Bin TL'nin altında sıkışabilir!
Gram altın 2 ay sonra 1.700 TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Geri Dön