21 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Milyonlarca vatandaşımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler sayesinde destek alıyor. Bu nedenle, vatandaşlarımız bakanlık tarafından ne zaman ödeme yapılacağını merak ediyor. Son zamanlarda gelen bir haber ise vatandaşlarımızı sevindirecek nitelikte.



Aile Destek Programı kapsamında nisan ayı ödemeleri, geçtiğimiz ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamanın ardından 16 Nisan'da başlamıştı. Şimdi ise gözler Mayıs ayı ödemelerinde. Ailelerin beklediği ödemelerin 15 Mayıs'tan itibaren hesaplara yatırılması planlanıyor.

Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan önemli bir destek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bu program için bazı şartlar yerine getirilmelidir. Özellikle hane halkı gelir düzeyinin belirli bir seviyenin altında olması gerekiyor.

Başvurunuz onaylandığında, ödemeler en geç 10 gün içinde belirtilen hesaplara tam olarak yatırılıyor. Ödemelerinizi kontrol etmek ya da başvuru yapmak için TC kimlik numaranızla e-Devlet sistemine giriş yapabilirsiniz.


Geri Dön