18 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!

Geri ödemesiz ve karşılıksız ödeme açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuru şartlarını ve harekete geçilmesi gerektiğini açıkladı. Hesabınıza toplam 2.354 TL nakit aktarıldı. Şimdi kontrol edin... 



Başvuru sahipleri 2354 TL ücretsiz nakit yardımına hak kazanırlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, maddi olarak yaşamını sürdüremeyecek durumda olan vatandaşlara yardımcı olmaktadır.  Bakanlık, engelli yaşlı bakıma muhtaç vatandaşlara kronik hastalığı olanlara dar gelirlilere binlerce liralık ödeme yapıyor. Bu ödemeler vatandaşların günlük ihtiyaçlarının karşılanmasında oldukça önemlidir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yapılacak ödemelere ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Uygulamanın içeriği de bakanlık tarafından sıralı olarak açıklandı.

 Aile Bakanlığı ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!

AİLE BAKANLIĞI ŞARTLARI DUYURDU

nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu sabah sosyal medya hesaplarından dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımların şartlarını duyurdu. Tabii başvuru için farklı kriterler de gerekiyor. Örneğin engellilik desteği alabilmek için tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık raporu gerekmektedir. Aynı bildirim bakmakla yükümlü olunanların evde bakım parası için de gereklidir.

Yardım ödemesi alabilmek için yerine getirilmesi gereken bir diğer koşul da gelir kriteridir. Kişi başına düşen hane geliriniz asgari ücretin üçte birinden, yani 2023 yılında 2835 TL'den az ise sosyal yardım almaya hak kazanırsınız.

 Aile Bakanlığı ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!

E-DEVLET'TEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Bakanlık tarafından aranan bu şartları taşıyanlar başvuru işlemlerini e-Devlet'ten yapabiliyor. Sosyal yardım başvurularını yapabileceğiniz diğer bir adres ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları. Dilerseniz Online olarak Dilerseniz de fiziksel olarak vakıflara giderek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

PTT'DEN YA DA ATM'DEN ÇEKEBİLİRSİNİZ

Aile Bakanlığı tarafından ödenen tüm sosyal yardımlar PTT veya banka hesapları aracılığıyla yapılır. Başvuru sırasında bize IBAN numaranızı bildirmeniz durumunda ATM'den alabilirsiniz. Ancak IBAN numarası vermediyseniz T.C kimlik kartınızla birlikte en yakın PTT şubesine giderek ödeme almanız mümkün olacaktır.

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Uzman isimden kalp krizi geçirten açıklama! O ilde 8 büyüklüğünde deprem çok yakın!

Depremin vurduğu ilde 120 yıllık konağı görenlerin feleği şaştı! Sokak yerle bir oldu ama o dimdik ayakta!


Geri Dön