11 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım çağrısı geldi... Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!... Hemen siz de göz atın...



Aile Bakanlığı ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI, MADDİ SIKINTI İÇİNDEKİ AİLELERE ISINMA VE ENERJİ GİDERLERİ İÇİN DESTEK SUNUYOR!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, mevcut çalışmalarına devam ederek, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla elektrik ve doğalgaz alanlarında yardımlar sunmaktadır. Doğalgaz yardımları aylık olarak 900 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen tutarlarda verilecekken, elektrik yardımları aylık 106 TL ile 206 TL arasında değişecektir.

Bu desteklerden faydalanmak isteyen ailelerin başvuru formunu doldurması gerektiği, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulmuştur. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar, kimlik numaraları ve fatura bilgileri ile birlikte PTT şubelerinden yardım ödemelerini alabileceklerdir.

Bu yardım duyurusu, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan desteklerin hala devam ettiğini ve geçici bir maddi rahatlama sağlamayı hedeflediğini bir kez daha göstermektedir.

Geçmişte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini yürüten Derya Yanık, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada kış yardımı adı altında 7 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve tüm koşulları sosyal medya hesabından duyurmuştu. Kış desteği ödemesinden yararlanmak isteyenler için başvuru adresi de belirlenmiştir. Vatandaşlar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle e-devlet sistemine giriş yaparak başvuru formunu doldurarak bu yardımı talep edebilirler. Ayrıca, başvurular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Bu yardım, pek çok kişiye umut olmakta ve maddi açıdan geçici bir rahatlama sağlama amacını taşımaktadır.

İstanbul'da 7.5 büyüklüğünde deprem tehlikesi: Riskli yapıların sayısı 207 bine ulaştı!
Renault Trafic Combi'ye 158 bin TL zam! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...
İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!
Kira düzenlemesi için kritik tarih yaklaşıyor! Yüzde 25 sınırının sonu: Kiracıların yüreği ağzında!

Geri Dön