21 / 05 / 2024

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatırmaya başladıklarını kaydederek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacaklarını açıkladı.



Bakan Göktaş yaptığı yazılı açıklama kapsamında kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız" diye ifade etti.

Öte yandan Bakan Göktaş, düzenli sosyal yardımlardan faydalanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması nedeni ile düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı'na dahil ettiklerini aktardığı kaydedildi. Öte yandan, Türkiye Aile Destek Programı doğrultusunda hanelere her ay düzenli bir şekilde destek sunduklarını da belirten Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi ailelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimiz kapsamında o ailelerin yanında olmayı devam ettiriyoruz. Buna göre, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibari ile hesaplara yatırılacak. İhtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam olarak 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacağız" dedi.

 Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarının altını çizen Bakan Göktaş, "Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz" dedi.

Aile destek ödemesi Mayıs 2024 hesaplara yattı mı? Aile destek ödemesi ne kadar? Mayıs 2024 ödeme takvimi!

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Mayıs 2024 aile destek ödemelerini bekleyenler dikkat! 850 TL, 950 TL ve 1.250 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön