08 / 05 / 2024

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin, bayram nedeni ile öne çekilerek hesaplara yatırıldığı açıklandı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dezavantajlı gruplara destek vermeyi de sürdürüyor. 



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların aile ortamında büyümelerinin önemini ifade ederek belirtilen ödemelere ilişkin bilgi verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinde bulunduklarını kaydedildi.

SED ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik SED ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısı ile öne çekerek bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını ifade etti.

SOSYAL HİZMET MODELLERİ AİLE ODAKLI 

Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile birlikte çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri adına  gayret gösterdiklerini ifade eden Göktaş, şu bilgileri kaydetmiş oldu. Ramazan Bayramı dolayısıyla nisan ayı SED ödemelerini öne çekiyoruz. Bu kapsamda bugün itibarı ile toplamda 897,6 milyon lira miktarında desteği hesaplara yatırıyoruz.

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

EVDE BAKIM MAAŞLARI HESAPLARA YATIRILIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak için her ay ödenen Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı nedeniyle öne çekerek bugün toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını müjdeledi.

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Mart 2024 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön