24 / 05 / 2024

Aile destek ödemesine başvuranlar dikkat, buna da kesin başvurun! Yoksa çok pişman olursunuz

Aile destek ödemesine başvuranlar dikkat, buna da kesin başvurun! Yoksa çok pişman olursunuz

Aile destek ödemelerine başvurular devam ederken, vatandaşlar diğer destek ödemelerinin detaylarını da merak ediyor. Önemli bir destek ödemesi kalemi daha Bakan Derya Yanık tarafından duyuruldu.



Ülkemizde destek ödemeleri vatandaşları ciddi oranda rahatlatan kalemler olarak karşımıza çıkıyor. Bu destek ödemelerinden en önemlisi olan Aile destek ödemelerine yönelik başvurular devam ederken, Bakan tarafından çok önemli yeni bir destek ödemesinin detaylarına yer verildi. 

Devletin özellikle öğrencilere yaptığı destekler aileler tarafından yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öğrencilere 2.329 TL destek verileceği belirtildi. Bakanlık, aile odakları çalışma yapmaya devam ediyor. SED ödemelerine dair merak edilen bütün detaylar haberimizde..

Devlet çocuklu ailelere destek veriyor. Bakanlık ise öğrencilere SED ödemesi yapıyor. Bakan Yanık, yaptığı açıklamasında ihtiyaç sahibi olan ailelerin hesaplarına çocuklar için Ekim ayında toplam da 349 milyon 452 bin TL yatırıldığını açıkladı. Destekten yararlanma şartları da ayrıca açıklandı.

Bakanlık, yaptığı açıklamasında aile odaklı hizmet esası ile çalışma yaptığını ifade etti. Bakan Yanık, özellikle çocukların sağlıklı bir şekilde ailelerin yanında büyümesine çok önem verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda ise ihtiyaç sahiplerine aylık olarak destek verildiğini belirtti.

 


Geri Dön