16 / 05 / 2024

Aile destek paketi kasım ayında ne kadar yatacak?

Aile destek paketi kasım ayında ne kadar yatacak?

Aile destek ödemelerine dair ilgili kişilerin sorduğu sorular artmaktadır. Onlardan biri “Aile destek paketi kasım ayında ne kadar yatacak?” sorusudur. İşte bu konuda sorulan soruların yanıtları!



AİLE DESTEK PAKETİ KASIM AYINDA NE KADAR YATACAK?

2022 Kasım ayı için Aile Destek Paketi ödemeleri hakkında henüz resmi bir açıklama geldi. Ödemelerin yapılacağı tarih belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuran kişi ya da kişilerin taşıması gereken kriterler işte şunlardır;

  • Türk vatandaşı olmaması,
  • Mavi Kart sahibi olması
  • Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
  • 18 yaşından küçük olması gibi şartlara sahip olanların başvuruları geçersiz sayılır.

KASIM 2022 AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR, KAÇ TL YATACAK?

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına bağlı olarak hesaplanan Aile destek ödemelerinde, gelir miktarına göre destek yardım tutarı değişiklik gösteriyor. Bundan dolayı hane içinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şu şekildedir;

  • 450 TL ve altı olanlar: 600 TL alacak
  • 450 TL üzerinde ve 911,15 TL ve altı olanlar: 550 TL verilecek.
  • 911,15 TL üzerinde ve 1372,30 TL ve altı olanlar: 500 TL verilecek.
  • 1372,30 TL üzerinde ve 1833,45 TL'den az olanlar: 450 TL verilecek.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

450 ile 600-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemeleri gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi de 2023 yılı Haziran ayı için olacak ve bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı son bulacaktır.

Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön