19 / 05 / 2024

Aile Destek Programı sonucu açıklandı mı? Aile Destek Programı ne zaman yatacak?

Aile Destek Programı sonucu açıklandı mı? Aile Destek Programı ne zaman yatacak?

Aile Destek Programı sonucu ve Aile Destek Programı ödeneğinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!



Aile Destek Programı sonucu 4 milyon hane tarafından merak ediliyor. 15 milyar liralık aile Destek Paketi ödemeleri 12 ay düzenli olarak yatırılacak. 450 ile 600 lira arasında yapılacak sosyal yardım parasını hesaplara yatırılacağı tarihi araştırılıyor.

İşte Aile Destek Programının yatacağı tarih, Aile Destek Programı başvuru sonucunun açıklanıp açıklanmadığına dair detaylar…

Aile Destek programı ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. İlk ödemeler Kurban Bayramı’ndan önce hesaplara geçmişti. Aile Destek Programı ödemeleri 550 ile 600 TL arasında değişmektedir. Destek ödemesi, 12 ay boyunca düzenli olarak hesaplara geçecektir. Vatandaşlar, Aile Destek Programı ne zaman hesaplara geçecek? Aile Destek Programı başvuru sonucu açıklandı mı? şeklinde sorular sormaya devam ediyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMESİ/ PARALARI NE ZAMAN YATACAK?

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri önümüzdeki günlerde yatırılmaya başlanacak. Başvuru yapan vatandaşların e-Devlet üzerinden başvuru durumunu kontrol ederek durumdan haberdar olabilirler.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Aile Destek Programından faydalanmak isteyenler, nasıl başvuru yapacaklarını sorguluyor. Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden veya oturdukları yerin adresine bağlı olarak 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Aile Destek Programına başvuran kişinin;
  • T.C vatandaşı olmaması,
  • Mavi Kart sahibi olması,
  • Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
  • 18 yaşından küçük olması gerekir.

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınmaz.

Yumurta fiyatları dudak uçuklattı! Yumurtanın kolisi ne kadar oldu? İşte detaylar!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıflar Bankası bombayı patlattı! Faizsiz 1 Ağustos’a geçerli!

Benzine indirim mi geldi? Motorine indirim mi geldi? 19 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön