27 / 04 / 2024

Airbnb'den Ukrayna'ya destek için ev kiralama uygulaması!

Airbnb'den Ukrayna'ya destek için ev kiralama uygulaması!

Dünya çapında birçok ünlü Ukrayna'ya yardımda bulunan fonlara bağış yaparken, günlük, haftalık veya aylık konut kiralama sitesi airbnb de bir kampanyaya imza attı.



Aktörler, müzisyenler ve realite şov yıldızları, sosyal medyaları; Rusya'nın 24 Şubat tarihinde Ukrayna'ya askeri harekat başlatmasından sonra ortaya çıkan insani krize destek olmak amacıyla kullanıyorlar ve Ukrayna'ya yardımda bulunan fonlara bağış yapıyorlar. 

Ashton Kutcher ve Ukrayna doğumlu eşi Mila Kunis, saldırılardan hemen sonra GoFundMe kampanyasını hayata geçirip 3 milyon dolar bağışta bulunmuştu. Daha sonra da Leonardo di Caprio'dan 10 milyon dolar tutarında bir bağış geldi. Gigi Hadid, Blake Lively ve Weekend gibi isimlerden de bağış yapıldı.

Airbnb den Ukrayna ya destek için ev kiralama uygulaması!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Dünya çapında farklı yerlerden de farklı destek ve yardımlara start verildi. Örnek verilecek olursa, günlük, haftalık veya aylık konut kiralama sitesi airbnb tarafından, Ukrayna'da 61 bin gece konaklama alındığına dikkat çekti. Çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'den gelen bu ödemelerdeki amacın, konut sahiplerine finansal destekte bulunabilmek olduğu belirtildi. Airbnb sitesi de konut sahiplerinden bu rezervasyonlar için komisyon almayacağını duyurdu.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Airbnb'den Ukraynalı mültecilere ücretsiz konaklama yardımı!


Geri Dön