02 / 05 / 2024

Airfryer çılgınlığı tam gaz devam ediyor! Hepsiburada'dan büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Airfryer çılgınlığı tam gaz devam ediyor! Hepsiburada'dan büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne kısa bir süre kala airfryer satışları yüzde 300 arttı. Peki, Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada'da airfryer fiyatları ne kadar? Hepsiburada'da Philips, Karaca, Tefal, Goldmaster, Beko Airfryer indirime girdi mi? İşte detaylar...



Anneler Günü'ne kısa bir süre kala airfryer satışları yüzde 300 arttı. Bu yıl 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi alışverişler tam gaz devam ederken talebin en fazla arttığı ürün airfryer (sıcak hava fritözü) oldu.

 Airfryer çılgınlığı tam gaz devam ediyor! Hepsiburada dan büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Satışlarında adeta patlama yaşanan airfryer, çok az yağ kullanarak ya da tamamen yağsız sağlıklı kızartmalar hazırlama imkanı sunuyor. Son zamanların en popüler mutfak aleti olmayı başaran airfryer ile sadece kızartma değil birçok yemek kısa sürede pişirilebiliyor. 

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada Anneler Günü'nde airfryer almak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor. Philips, Karaca, Tefal, Goldmaster, Beko, Luxell, Kumtel, Cosori ve daha birçok marakaya ait airfryer modelleri Hepsiburada'da cazip indirimlerle alıcılarını bekliyor.

Peki, Hepsiburada'da en ucuz airfryer modelleri hangileri?  Hepsiburada'da indirime giren airfryer modelleri hangileri?

 


Geri Dön