28 / 04 / 2024

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...



Merakla beklenen 31 Mart Yerel Seçimleri'ne hazırlanan Cumhur İttifakı'nın  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Adayı Turgut Altınok, başkentlilere peş peşe müjdeli haberler vermeyi sürdürüyor. Ankara Sanayi Odası'na (ASO) yaptığı ziyarette konuşan Altınok, yapacakları projeleri de tek tek anlattı.

Sabah gazetesinden Tolga Özlü'nün haberine göre Ankara Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısına katılım sağlayan Altınok, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, yönetim kurulu üyeleri ve sanayicilerle bir araya geldi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok tan başkente yeni metro müjdesi!

"HAVAALANI METRO PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Yaptığı açıklamada başkentlilerin merakla beklediği havaalanı metro projesini hayata geçireceklerini de müjdeleyen Turgut Altınok şunları dile getirdi: "Havalananı yolu yapacağız inşallah. Projelerimiz de var. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Ulaştırma Bakanımızla konuştuk. Yani biz yapacağız dedik mi yaparız, onu da belirteyim. Öyle seçimden seçime değil. Hiçbir mazeret yok. Hiçbir mazeret de olmayacak. Yalnızca havaalanı yolu metrobüsü değil. Tabii işçimiz Altındağ'dan Mamak'tan veya diyelim ki Keçiören'den çıktı, belki bir buçuk iki saatte Organize sanayi bölgelerine ulaşıyor. Gerek Macunköy olabilir, Sincan ilçesi olabilir. Dönüşte de 1.5-2 saat gibi bir sürede evine gidiyor. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyoruz. İnsanımız bizim için çok değerli. Yani işçilerimiz olmasa bu üretimler olmaz. Onları da rahatlatacağız inşallah. Mamak Metro'muz var. Altındağ Metrosu da var. Havalimanı Metromuz, geliyoruz Etlik Şehir Hastanesi, ovacık oradan Keçiören aksları var, oradan bizim Kuyubaşı istasyonu var. Dolayısıyla havaalanı dâhil bütün ringleri gerçekleştireceğiz. Dünyanın pek çok başkentine baktığımızda hatta yani ekonomik ya da hayat standartlarına baktığımız zaman bizden ekonomik ve hayat standardı az olan ülkelerin mutlaka başkentlerinde havalimanında metro vardır. Yani beş senemiz yine yoktur yeraltı treni. Nasip olursa bunları konuştuk. Hızlıca bu metro hatların ihalesini yapacağız." 

 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...


Geri Dön