29 / 04 / 2024

AK Parti'de kripto varlık toplantısı!

AK Parti'de kripto varlık toplantısı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlıklarla ilgili olarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlıklarla ilgili olarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Sektör temsilcileri, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlık konusu ilgili olarak söz konusu taleplerini iletti ve gündemden düşmeyen konu ile ilgili olarak yapılacak yasal düzenlemeyle ilgili düşüncelerini aktardı. 

AK Parti de kripto varlık toplantısı!

Sektör temsilcilerinin AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a ilettikleri talepler şu şekilde: "Yatırımcıların güvence altına alınması, kripto para borsalarının şeffaf şekilde incelenmesi"

Diğer bir taraftan AK Parti’li hukukçu vekiller de son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto varlıklarla ilgili olarak hazırlanacak olan yasal düzenlemeyle ilgili olarak görüşecek.

AK Parti’li hukukçu vekiller, şimdiye kadar son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlık temsilcilerinin ilettikleri talepleri ve önerileri masaya yatırarak, söz konusu yasal düzenlemenin alt yapısını oluşturmuş olacak.

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön