29 / 04 / 2024

AKAMDER hafif yapı elemanı PONCEBLOC'u tanıttı!

AKAMDER hafif yapı elemanı PONCEBLOC'u tanıttı!

Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKAMDER) geleneksel toplantılarına devam ediyor. Türkiye' nin yeni nesil hafif yapı elemanı " PONCEBLOC " un tanıtımı yapıldı...



Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKAMDER) geleneksel toplantılarına devam ediyor. Üyelerini sektörel olarak kamuoyuna tanıtmak, kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen son toplantıda, üye işyerlerinden Görkemler Yapı Boya Kimya İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. tarafından Türkiye'nin yeni nesil hafif yapı elemanı "PONCEBLOC" un tanıtımı yapıldı. 


"TÜRKİYE'NİN GÖZDESİ OLACAK" 


Soma'da kaybettiğimiz madencilerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından gerçekleştirilen toplantıda, AKAMDER Üyesi olan ve  Adana  Yüreğir'de faaliyetlerini sürdüren Görkemler Yapı Boya Kimya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yetkilileri Türkiye'nin yeni nesil Hafif Yapı Elemanı PONCEBLOC'un tanıtımını yaptı. Sinevizyon gösterisi eşliğinde kapsamlı olarak tanıtımının yapıldığı PONCEBLOC'un Almanya ve Fransa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde uzun yıllardır tercih edilen yeni nesil hafif yapı elemanı olduğu belirtilerek, artık Türkiye inşaat sektöründe de kullanılmaya başlandığı kaydedildi. PONCEBLOC'un inşaat sektöründe tercih edilmesinin sayısız avantajları beraberinde getirdiğine dikkat çeken yetkililer, özellikle mimari tasarımda geniş imkânlar sunduğunu ve PONCEBLOC'un dünyanın bir çok ülkesinde geleceğin şehirlerini imar ettiği en önemli dostu olduğunu, özelliği hafif ve çevre dostu olup önümüzdeki süreçte de Türkiye'nin yeni nesil inşaat ve yapı sektörünün gözdesi olacağı ifade edildi. 


Toplantıda AKAMDER üyelerinin sorularını da yanıtlayan GÖRKEMLER yapı yetkilileri, Türkiye'nin yeni nesil hafif yapı elemanı PONCEBLOC'un İnşaat sektörüne sunduğu özellik ve avantajları "Hafif ve Dayanıklı, Isı Yalıtımlı ve Tasarruflu, Pratik ve Hızlı, Kaliteli, Çevreci, Yangına Dayanıklı, Sağlıklı ve Rahat, Ses Yalıtımlı" şeklinde sıraladı. 



Adana Çukurova Press


Geri Dön