09 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



BENZİNE ZAM MI GELECEK? BENZİNE NE KADAR ZAM GELİYOR?

Geçtiğimiz günlerde motorin litre fiyatına 76 kuruşluk bir zam yapılmıştı. Yapılan zam ile birlikte motorinin litre fiyatı 20 TL'ye kadar çıkmıştı. Araç sahiplerine yeni bir zam duyurusunda bulunuldu. Yapılan duyuru ile beraber yeni zamlı fiyat 23 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Geçtiğimiz günlerde de motorine yapılan zam bu sefer için benzin fiyatlarında da geçerli olacak.

Önümüzdeki Pazartesi gecesinden başlayarak geçerli olacak yeni zam bu sefer benzine yapıldı. 23 Mayıs Salı gününden geçerli olmak üzere yapılan zam tutarı 77 kuruş olarak tüketiciye yansıyacak. Fiyatlandırma, yapılacak yeni düzenlemelere ve brent petrol fiyatlarındaki değişme göre farklılık göstermektedir.

PETROL FİYATLARI DALGALI!

Brent petrol, ABD’nin yakıt isteğine dair iyimserlik ile bir önceki seansta yükseliş elde ettikten sonra, perşembe günü kazançlarını genişletti. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 75 ile 77 dolar aralığında satışa çıkmaktadır.

20 MAYIS 2023 GÜNCEL MOTORİN FİYAT LİSTESİ!

İstanbul’da motorin 19,34 TL’den satılmaktadır.

Ankara’da motorin 19,70 TL’den satılmaktadır.

İzmir’de motorin 19,79 TL’den satılmaktadır.

20 MAYIS 2023 GÜNCEL BENZİN FİYAT LİSTESİ!

İstanbul’da benzin 19,81 TL’den satılmaktadır.

Ankara’ da benzin 20,16 TL’den satılmaktadır.

İzmir’de benzin 20,14 TL’den satılmaktadır.

20 MAYIS 2023 GÜNCEL LPG FİYAT LİSTESİ!

İstanbul’ da benzin 10,74 TL’den satılmaktadır.

Ankara’ da benzin 10,67 TL’den satılmaktadır.

İzmir’ da benzin 10,52 TL’den satılmaktadır.

  • Akaryakıt fiyatları ilden ile, ilçeden ilçeye ve bayiler arasında değişiklik göstermektedir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön