27 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi? 

Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi? 

Vergi Uzmanı ve Sözcü yazarı Dr. Nedim Türkmen, vergi indirimi yapılmadan akaryakıt fiyatlarıda indirimin olmayacağını belirtirken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıtta ilave indirimlerin beklendiğini dile getirdi....



Uluslararası piyasalarda petrol varil fiyatlarının 120 dolar seviyelerine ulaşmasıyla, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. Varil fiyatının 100 dolara düşmesinin ardından benzinde 96 kuruşluk indirim yapılırken, motorin ve LPG'de fiyatlar değişmedi. 

Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi?  

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor ve fiyatların düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. 1 sene önce benzinin litresi 7.8 liradan satılıyordu, bugün itibariyle ise 23 liradan biraz düşük fiyatla satılıyor. Motorinin litresi de 1 sene önce 7.2 liradan satılıyordu, şu an ise 25.42 lira seviyelerinde. 

Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi? Akaryakıt fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön