27 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına bir iyi bir kötü haber! Benzin, motorin ve LPG'ye zam var mı? Opet 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarına bir iyi bir kötü haber! Benzin, motorin ve LPG'ye zam var mı? Opet 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Akaryakıt piyasasıyla ilgili bir iyi, bir kötü haber peş peşe gündeme geldi. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP, Shell 10 Kasım 2022 fiyat listesi



Akaryakıt piyasasıyla ilgili bir iyi, bir kötü haber gündeme düştü. Umman Enerji Bakanı Salim al-Aufi, petrol fiyatlarının kış aylarından sonra düşeceği tahmininde bulundu. 

Akaryakıt fiyatları ile son dakika benzin ve motorin indirimi, zammı haberleri milyonlarca sürünün merakla araştırdığı konular arasında yer alıyor. 

Akaryakıt fiyatlarına bir iyi bir kötü haber! Benzin, motorin ve LPG ye zam var mı? Opet 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Fiyatlar petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile yön bulurken Umman Enerji Bakanı Salim al-Aufi'nin açıklaması indirim ihtimalini akıllara getirdi. 

Bu açıklamaya göre, akaryakıtta indirim ihtimali gündeme gelirken, ekonomistler benzin ve mazot zammı için yalnızca bir senaryo olduğuna dikkat çekti. Yeni Akit'te yer alan habere göre; Uzmanlar petrolde 100 dolar seviyesinin geçilmesi halinde yurt içi akaryakıt fiyatlarında yeni yükselişlerin olacağını vurguluyor. 

Peki güncel benzin, motorin, LPG fiyatları bugun kaç lira oldu? Hangi ilde akaryakıt ürünleri kaç liraya satılıyor? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP, Shell 10 Kasım 2022 fiyat listesi


Geri Dön