26 / 06 / 2024

Akaryakıta bir gün arayla 2. zam! İşte güncel akaryakıt fiyat listesi

Akaryakıta bir gün arayla 2. zam! İşte güncel akaryakıt fiyat listesi

Son dakika haberine göre, brent petrol ve döviz kurunun sık sık değişmesi, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor.



Akaryakıt fiyatları brent petrol tarafındaki dalgalanmalar bebiyleson günlerde sık sık değişime uğruyor. Petrolde yaşanan gelişmelerle benzin ve mazot fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere bu kez yine zam yapıldı. LPG'ye ise indirim geldi. Ancak bu gece yarısı motorine 77 kuruş daha fiyat artışı yapılacağı öğrenildi. Peki İstanbul başta olmak üzere akaryakıt pompa fiyatları ne kadar oldu?

Akaryakıta bir gün arayla 2. zam! İşte güncel akaryakıt fiyat listesi

Son dakika haberine göre, brent petrol ve döviz kurunun sık sık değişmesi, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Art arda indirim ve zamlarla fiyatı değişen akaryakıtta; 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim gelmişti. 3 gün süren indirimli fiyat sonra sona erdi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 56 kuruş, motorine ise 70 kuruş zam yapıldı. Öte yandan LPG fiyatlarında ise 40 kuruş indirime gidildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön