25 / 08 / 2024

Akaryakıta zam şoku! Benzinin litresi ne kadar? Benzin ve motorin 21 Ağustos 2022 güncel fiyatları!

Akaryakıta zam şoku! Benzinin litresi ne kadar? Benzin ve motorin 21 Ağustos 2022 güncel fiyatları!

Akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Motorine yapılan son zamdan sonra benzine de zam yapılıp yapılmayacağı konuşuluyor. İşte detaylar!



AKARYAKITA ZAM MI YAPILACAK?

Akaryakıta zam yapılıp yapılmayacağı sorusu gündemde yer alıyor. Son uygulanan zam ile birlikte 25 TL'nin üzerine çıkan motorin fiyatından sonra bir zam haberi de benzin için geldi. Benzin litre fiyatına pazartesi gece yarısından itibaren 80 kuruş zam uygulanması bekleniyor.

MOTORİN LİTRE FİYATI 25 TL'Yİ GEÇTİ!

Hafta içinde Brent petroldeki düşmesi ile birlikte yapılması planlanan iki zam da iptal edilmişti. Ama dolar kurundaki yükseliş fiyata direkt olarak yansıdı ve 77 kuruş zam yapıldı. Zam öncesinde 23,23 TL olan motorinin litresi 24 TL’ye çıktı. Şu anda motorine 1 lira 7 kuruşluk bir zam daha yapıldı. Fiyat değişikliğinden sonra motorinin litresi 25 lirayı geçmiş durumda. Benzin fiyatlarında da son olarak 83 kuruşluk indirim uygulanmıştı.

SON DAKİKA: BENZİNE ZAM GELİYOR

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzin litre fiyatı için pazartesi yani yarın gece yarısından başlayarak 80 kuruşluk zam yapılacağı belirtildi.

21 AĞUSTOS 2022 BENZİN FİYATI GÜNCEL LİSTESİ YAYINLANDI MI?

Akaryakıt, motorin, mazot, LPG, benzin fiyatları hakkında Türkiye Petrollerinin resmi internet sayfasından öğrenilen bilgilere göre 21 Ağustos güncel pompa fiyatları şöyle;

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

21 AĞUSTOS 2022 İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzin fiyatı: 20,33 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 25,03 TL’den satılıyor.

21 AĞUSTOS 2022  Ankara  GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzin fiyatı: 20,48 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 25,21 TL’den satılıyor.

21 AĞUSTOS 2022 İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzin fiyatı: 20,46 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 25,22 TL’den satılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücrete üçüncü zam haberi! Süreç başladı! İşte detaylar!

Sosyal konut projesi ile ilgili beklenen haber geldi! Tarih verildi! İşte detaylar!

Emekli promosyonu sorun yumağına dönüştü! İşte emekli promosyonuna dair son gelişmeler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön