18 / 05 / 2024

Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenlere güzel haber geldi! Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını açıkladı!

Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenlere güzel haber geldi! Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını açıkladı!

Akaryakıt masraflarından sıkılanlara özel bir kampanya! Ziraat Bankası’ndan akaryakıt tüketicilerini sevindiren müjdeli bir kampanya geldi. Ziraat Bankası kapsamında yer alan Bankkart sahiplerinin belirli bir tutarda harcama yapması koşuluyla Lira puan kazanabilecekler. Bu sayede akaryakıt alımların



Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenlere güzel haber geldi! Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını açıkladı!

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası hakkındaki detaylar

Ziraat Bankası, 16 Mayıs ve 30 Haziran arasındaki tarihlerde Bankkart ile anlaşmalı olan akaryakıt istasyonlarında belirli tutarın üzerinde gerçekleştirilen tüketimlerden 75 TL indirim sunacak. Bu belirlenen tutar istasyonlardan dördüncü 250 TL ve üzeri harcamaları kapsamaktadır. Kazanılan liralar belirli tarihlerden sonra kullanıcıların hesap özetlerine yansıyacaktır.

Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu Akaryakıt Kampanyası’na katılım için bazı şartlar belirtildi. Başvuruların Bankkart mobil uygulaması veya benkart.com.tr üzerinden alınacağı duyuruldu. Haziran sonuna kadar sürecek olan bu kampanyaya katılımlar devam ediyor. Diğer kampanyaların detayları ve katılım şartları da Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinde yer alıyor. Akaryakıt giderlerini azaltmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat olarak sunulan bu kampanyadan siz de yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası, bu kampanyayı başlatırken akaryakıt konusunda tüketicilerin tasarruf yapmalarını amaçlamıştır.

Kampanya ile ilgili detaylara ulaşmak isteyenler Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesindeki müşteri hizmetlerine başvurmaları gerekmektedir. Bu yöntem sayesinde aynı zamanda kampanya kapsamındaki puan kullanımı ile de ilgili bilgiler öğrenilebilmektedir. Kampanya süresi boyunca Bankkart sahiplerinin puan biriktirme ve kullanma işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmeleri mümkün olacaktır.

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu! Şok...şok...şok...İnanılmaz kampanya!

Ziraat Bankası'ndan büyük bir müjde geldi

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi! Bankkart ile yapılan market alışverişlerinde 150 TL kazanma fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön