03 / 05 / 2024

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Peki benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il 23 Şubat 2023 akaryakıt pompa fiyatları...



Benzin fiyatları ve motorin litre fiyatları önde gelmek üzere akaryakıt ücretleri tarafındaki hareketlilikten etkilenmeyi sürdürüyor. Brent petrolde yaşanan gerilemeden sonra akaryakıt fiyatları için arka arkaya indirim haberleri geliyor. Brent petrol tarafında yaşanan düşüşle birilikte Fed'in şahin tutumları etkili olurken, bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatları için bir indirim daha bekleniyor. Peki benzin fiyatı ve mazot litre fiyatı kaç TL olacak?

BRENT PETROL DÜŞÜŞTE

Salı günü 84,30 dolara kadar yükselen brent petrol varil fiyatı, günü 84,07 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrol varil fiyatı, dün saat 09.44 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,02 azalarak 83,21 dolar oldu.

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

PETROL FİYATLARI İÇİN ŞAHİN DURUŞ ETKİSİ

Fiyatlardaki düşüşte, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem para politikasına ilişkin belirsizlikler ve doların değer kazanması etkili oldu. Dünya genelinde güçlenen enflasyon endişeleri merkez bankalarının "şahin politikalarını" ne kadar sürdüreceğine ilişkin soru işaretlerini artırıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön