18 / 05 / 2024

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Peki benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il 23 Şubat 2023 akaryakıt pompa fiyatları...



Uzmanlar, enflasyonist baskıların artmasıyla Fed yetkililerinin sözle yönlendirmelerinde "şahin tutumlarını" sertleştirdiğine dikkati çekerek, Fed'in yarın açıklanacak toplantı tutanaklarının gelecek dönem para politikası adımlarına ilişkin önemli ipuçları vermesinin beklendiğini ifade etti.

BENZİN FİYATI İÇİN İNDİRİM-ZAM HABERİ VAR MI?

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Gece yarısından itibaren benzin fiyatı için 48 kuruşluk fiyat indirimi yapılırken, değişiklik pompa satış fiyatlarına yansıdı.

MOTORİN FİYATLARI İÇİN İNDİRİM-ZAM HABERİ VAR MI?

Yarından geçerli olmak üzere motorin fiyatı için 63 kuruşluk bir indirim bekleniyor.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Güncel benzin ve mazot litre fiyatları ne kadar kaç lira? İşte o tablolar:

Motorin fiyatları

İstanbul 21.24 TL
Ankara 21.60 TL
İzmir 21.65 TL

Benzin fiyatları

İstanbul 20.48 TL
Ankara 20.80 TL
İzmir 20.76 TL

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Şubat 2023 tarihinde saat 23.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer'den ipuçları! 'Deprem sonrası buna dikkat edin!'

Hangi ilde kaç konut yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

İslam Memiş gram altında yeni bombayı patlattı: 'Bunu bilmeniz lazım'

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön