27 / 04 / 2024

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...

Son günlerde akaryakıta peş peşe gelen zamlar gündemden düşmüyor. Dün akşam EPGİS tarafından yapılan açıklamayla birlikte yeni yapılacak zam iptal edilmişti. Brent petrol fiyatlarından etkilenen akaryakıt fiyatlarında son durum merak ediliyor. Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor...



Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; benzin ve motorin fiyatlarında 4 TL civarında indirim olacağı söyleniyor. 

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...

Brent petrol fiyatlarının 112 dolar seviyelerine kadar düşmesinin ardından vatandaşlarda mazot ve benzin indirimi beklentisi başladı. Piyasalardan alınan bilgilere göre akaryakıtta 4 TL civarında indirim yapılması bekleniyor. 


Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön