28 / 04 / 2024

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika gelişmesi yaşandı. EPGİS benzin ve motorine yapılan son zammın iptal edildiğini açıkladı. Brent Petrol de yaşanan yüzde 11 düşüş akaryakıt fiyatlarına anında yansıdı. İşte son gelişmeler...



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin ve motorine yapılan son zammın ürün fiyatyarının büyük oranda düşüş göstermesi sebebiyle iptal edildiği kararını duyurdu.

EPGİS tarafından yapılan açıklama şöyle; "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Değişim İptali 10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 0,79 Motorinde 2,25 TL/LT olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağından iptal edilmiştir." denildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön