29 / 04 / 2024

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO 13 Mart 2023 fiyat listesi

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO 13 Mart 2023 fiyat listesi

Sürücüler merakla 'Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO, Total, Shell, 13 Mart 2023 fiyat listesi...



Benzin fiyatları ve motorin litre fiyatları, Brent petrol ile döviz kurundaki hareketlilikten sık sık etkileniyor. Sürücüler merakla 'Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Akaryakıtta en son indirim 23 ve 24 Şubat'ta yapılmıştı. Buna göre, 23 Şubat günü benzine 48 kuruş, 24 Şubat günü ise motorine 63 kuruş indirim geldi. 

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO 13 Mart 2023 fiyat listesi

Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber hükümet tarafından EYT, asgari ücret, emekli maaşı gibi konulara yoğunlaşıldı ve adımlar atıldı. 

Karar'da yer alan habere göre; şimdi ise seçimden önce akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı gündeme geldi. TBMM’ye sunulan teklif kapsamında, katma değer vergisi oranının yüzde bir düşürülmesi öngörülüyor. 

Kanunun kabul edilmesi halinde ÖTV ile KDV’de indirim yapılacak. Böylece benzin, motorin ve LPG litre fiyatları da düşecek. Ancak şu an için kesin ve net bir bilgi bulunmuyor. 

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO, Total, Shell, 13 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön