17 / 05 / 2024

Akaryakıtta son durum ne! İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte sürekli takip edilen konular arasında yer alıyor. İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



MOTORİN FİYATLARINDA ZAM ŞOKU!

Sektörün öncü isimlerinden alınan bilgiye göre motorin fiyatlarına 1 lira 7 kuruş zam gece yarısından başlayacak şekilde geçerli olacak.

BENZİNE ZAM GELDİ Mİ?

Benzin fiyatlarına 1 lira 7 kuruş zam uygulandı. Motorinde de herhangi bir fiyat değişikliği yapılmadı.

16 ARALIK 2022 İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

Benzin fiyatı: 18,49 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 21,11 TL’den satılıyor.

16 ARALIK 2022 ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

Benzin fiyatı: 18,70 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 21,26 TL’den satılıyor.

16 ARALIK 2022 İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Benzin fiyatı: 18,70 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatı: 21,34 TL’den satılıyor.

BENZİN YÜZDE 36 YÜKSELDİ!

Son dönemde ülkedeki motorinin litresi 21,05 liraya, benzinin litresi de 17,42 liraya düştü. Bu şekilde motorinin litresi zirve yaptığı haziran ayından bugüne kadar yüzde 29,7, benzinin litresi de yüzde 36,1 seviyelerine geriledi. Son zamanlardaki emtia ve hammadde fiyatında büyük düşüşler yaşanıyor. Mart ayında 1.340 doları gören buğday fiyatları yüzde 45,3 düşüşle 732,5 dolara, nisan ayında 827 dolar olan mısırın fiyatı yüzde 22,1'lik düşüşle 644 dolara indi. Haziran ayında 3 bin 433 puana çıkan navlun piyasasındaki taşımacılık ücretlerinin göstergesi olarak bilinen Baltık Kuru Yük Endeksi yani Baltic Dry Index-BDI, yüzde 61,3 düşüşle 1.324 puana kadar indi.

AÇ GÖZLÜLÜK!

Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin, petrolde yaşanan düşüşün ürünlere indirim olarak yansımamasını ‘aç gözlülük’ olarak nitelendirdi. Tüketiciler Birliği Başkanı Şahin, “Başta petrol ve akaryakıt olmak üzere birçok hammaddenin fiyatı düşüyor” dedi.

Asgari ücret zammı domino etkisi yaratacak! O ödemelerde zamdan nasibini alacak! İşte detaylar!

Araç almak isteyenler şok oluyor! ÖTV indirimi ile bu araçlardan birini alabilirsiniz! İşte güncel fiyatlar!

Altın fiyatları enflasyon karşısında çaresiz kaldı! Ünlü isimden bomba analizler! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön