30 / 04 / 2024

Akaryakıtta zam üstüne zam! 10 liranın üzerine çıkıyor!

Akaryakıtta zam üstüne zam! 10 liranın üzerine çıkıyor!

Akaryakıt sektörü kaynakları 26 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde benzin, motorin ve LPG otogaza bir zam daha yapılacağını belirtti.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faizi indirimine gittikten sonra Türk Lirası dolar karşısında değer kaybetti. TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesi ile akaryakıtta zam üstüne zam gelmeye başladı. Benzin ve motorinde litre fiyatına 1 lira üstündeki zamdan sonra yeni bir fiyat artışı daha bekleniyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; 26 Kasım Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzin fiyatında 46 kuruş, motorin fiyatında 43 kuruş ve LPG otogaz fiyatında 25 kuruş artış beklendiği aktarıldı.

 Akaryakıtta zam üstüne zam! 10 liranın üzerine çıkıyor!

Zammın hayata geçmesi ile birlikte İstanbul Avrupa yakasında ortalama benzin fiyatı 10.13 lira, motorin fiyatı 10.21 lira ve LPG otogaz fiyatı ise 8.50 lira olacak.

Dün yeni gelen zamla birlikte, benzinin litre fiyatı 1 lira 2 kuruş, motorinin litre fiyatı 1 lira 6 kuruş ve LPG'nin litre fiyatı 65 kuruş olmuştu.

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor!

Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön