05 / 05 / 2024

Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam!

Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam!

Dolar/TL kurunda gerçekleşen artışın ardından akaryakıt ürünlerine 25 Kasım tarihinden tarihinden geçerli olmak üzere zam bekleniyor.



Dolar/TL kurunda gerçekleşen yukarı yönlü hareketin ardından akaryakıt ürünlerine 25 Kasım tarihinden itibaren zam yapılması bekleniyor.

Bloomberg HT'nin sektör kaynaklarına dayandırdığı habere göre, dolardaki yükselişin yarattığı fiyatlama sonucunda bu gece yarısından itibaren benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş ve otogazda 65 kuruş artış bekleniyor.

Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam!

Kaynaklar, artışın yapılıp yapılmayacağına karar verme yetkisine sahip ilgili kurumların onayı ile kullanıma açılmasının beklendiğini belirtti.

Söz konusu yapılacak olan zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin ortalama litre fiyatı 9,66 lira, motorinin 9,77 lira, otogazın ise 8,23  lira olacak.

Benzin ve motorine zam geldi!

Benzin ve motorine zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön