17 / 05 / 2024

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam...

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Dolar/TL kurunda ve petrol fiyatlarındaki yükselişten sonra benzin ve motorin fiyatlarına yeni zam gelmesi bekleniyor. İşte konuyla ilgili detaylar...



Son dönemlerde sık sık gündeme gelen petrol fiyatlarındaki artışlarla beraber, Türkiye'de benzin ve motorine 1 TL'nin üzerinde zam yapılması bekleniyor. 

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam...

NTV'nin aktardığına göre, akaryakıt sektörü temsilcilerinin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Benzin grubunda 1.61 TL, motorin grubunda 1.51 TL fiyat artışı beklenmektedir. Ancak fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir."
Dün sabah erken saatlerde Rusya'nın Ukrayna'ya operasyon başlatmasının ardından petrolün varil fiyatı 100 doları aşmış, Türkiye'de ise dolar/TL 14.65 liraya kadar yükselmişti.

Akaryakıt için son dakika açıklaması geldi! EPDK resmen duyurdu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön