07 / 05 / 2024

Akaryakıttan kazançlı çıkmak isteyenlere müjde! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın!

Akaryakıttan kazançlı çıkmak isteyenlere müjde! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacak araç sahiplerine müjde. Hafta içi akaryakıt alacak, araç sahipleri sakın bu kampanyayı kaçırmayın! İşte detaylar!



Ülkemizde bilhassa son bir yıllarda artan benzin, motorin, LPG fiyatları cepleri yakmaya başladı. Brent petrolün varil fiyatındaki hareketlenmeler, pompa fiyatlarına yansıyor, araç sahipleri de olabilecek en karlı şekilde araçlarına benzin, motorin ve LPG alabilmek için ek formüller aranmaktadır.

Türkiye’deki son zamlar ile beraber akaryakıt almak isteyen vatandaşlar için açıklama geldi. Pazar, Pazartesi ve Salı günleri akaryakıt alacak kişiler için, özel bir kampanya hazırlandı. Vatandaşlar kampanya arayışlarında iken, bankalar müşterilerini memnun etmek için kolları sıvıyor. Büyük bir kampanya da Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Akaryakıt kampanyası için bunu yapanlar araçlarına benzin, motorin, LPG alırken aynı zamanda kazanacak.

İŞ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI

31 Mart tarihine kadar geçerli olan bu kampanyadan en kısa zamanda yararlanacak olan araç sahipleri kazanacak. Türkiye İş Bankası yaptığı kampanya çerçevesinde vatandaşlara tek seferde yaptıkları harcama ile kazandırıyor. Kampanya bazında tek yapılması gereken normalde aldığınız akaryakıtı farklı günlerde ve tek seferde 250 TL olarak yapmak.

Tek seferde yapmış olduğunuz 250 TL akaryakıt harcaması ile Türkiye İş Bankası’ndan kazanacaksınız. Farklı günlerde yapılan minimum 250 TL harcamanızda 4. alışverişiniz size 60 TL MaxiPuan kazandıracak. Bunlardan minimum bir tanesini temazsız bir şekilde yapmanız halinde Maximum Kart Öde Geç Özelliği ya da Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama’dan “Petrol Ofisi Öde Geç” kampanyası ile toplamda 75 TL MaxiPuan alabileceksiniz. Türkiye İş Bankası, duyurduğu kampanya çerçevesinde 75 TL MaxiPuan verdiğini ekledi. Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir. Hem akaryakıtınızı alabilir hem de İş Bankası ile kazanabilirsiniz.

İŞ BANKASI MAXİPUAN KAMPANYASI AYRINTILARI!

İş Bankası kampanyası çerçevesinde akaryakıt alışverişleri ile kazanırken toplanılan MaxiPuanlar 4 Nisan 2023 yılına kadar kartlarınıza yüklenecektir. Ama ek kart sahibi olan müşteriler değil, asil kart sahibi olan müşteriler faydalanabilecekler. MaxiPuanlar en son 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön